Diensten

Botox & Fillers

Drs. Nagita Grover heeft geneeskunde gestudeerd aan de Erasmus Universiteit Rotterdam. Na haar studie heeft zij enige jaren als medisch directeur van een van de grootste trombosediensten van Nederland gewerkt. Daarnaast was zij werkzaam als arts in het Nederlands Instituut voor Oogheelkunde.

Sinds een aantal jaar heeft zij zich gespecialiseerd in injectables, botox & fillers. Zij is werkzaam bij meerdere topklinieken in Nederland. Zij vindt het belangrijk dat iemands uiterlijk beter overeenkomt met zijn/haar innerlijk. Kleine aanpassingen in uiterlijk zorgen voor grote verbetering in het zelfvertrouwen bij mensen. Haar motto is “less is more”! Zij streeft naar subtiele en natuurlijke resultaten.

Fillers die wij gebruiken zijn goedgekeurd door FDA. Deze zijn veilig bevonden en er zijn er al miljoenen wereldwijd verkocht. Fillers worden o.a. gebruikt voor correctie volumeverlies in het gelaat, contouren van jukbeenderen en kaaklijn, rimpels opvullen en huidverbetering.

Wil jij een goed en natuurlijk advies, uitgevoerd door een erkende arts? 1x per maand op zondag is de arts bij ons in de club voor het aanbrengen van botox en fillers. 

Tarieven.

Botox 120,- per zone     -       Fillers v.a. 150,-                                                                                                                                                                             

Agenda 2019:  Zondag 3 November  &   Zondag 1 December  - afspraakmomenten via de agenda in de app te plannen!

Agenda 2020: Elke laatste zondag van de maand!