Diensten

Lab EMB Bloedtest

EMB TEST

Door onze bloedvaten stroomt het bloed dagelijks 7000 keer rond met een uiterst waardevolle lading. Zuurstof, voedingsbestanddelen en afvalstoffen vervoert het vasculaire systeem van orgaan tot orgaan, van cel naar cel.

De EMB (Energetisch Morfologische Bloedtest) test is een testmethode waarbij er door middel van een vingerprikje bloed wordt afgenomen. Het bloed wordt vervolgens onderzocht in het lab*

Deze testmethode geeft een uitslag waarbij de bloedwaarden van rode en witte bloedcellen maar ook trombocyten (hematologisch bloedonderzoek) worden weergegeven. Verder geeft de testmethode inzicht in optimale waardes o.a. PH belasting, B12-status, toxische belasting, vitaminen/mineralen en eventuele andere absolute tekorten.

Deze kennis is een must voor sporters die naar een hoger niveau willen , voor mensen die een actieve en gezonde levensstijl erop nahouden, maar ook voor de beginnende sporters of de zwangere vrouw is dit een efficiënte start voor goed basis.

Je krijgt na 4 weken de uitslag grafisch weergegeven met specifieke behandeladviezen, voedingsadviezen en suppletie adviezen. We bespreken deze en maken aan de hand van de adviezen een plan van aanpak.

Wil je meer weten of een afspraak maken? Vul ons contactformulier in. Wij nemen persoonlijk en vrijblijvend contact op met jou.