Diensten

Lifestyle Coach

LEEFSTIJL
Val jij vaak terug in je oude gewoonten? Lukt het maar niet om je doelstelling vol te houden, laat staan te behalen? Duik jij de snoepkast in of bel je de pizzalijn als er iets tegenzit, je verveelt of wanneer je moe bent? Of plof je liever op de bank in plaats van een rondje hardlopen buiten?

Dit is gewoontegedrag. Het sluipt erin en het gaat er zo lastig weer uit. Je wilt het wel, alleen lukt het “gewoon” niet. Gewoon? Dat klinkt zoals; je moet het “gewoon” doen! Zo gewoon is het niet, was het maar zo makkelijk.

Wil jij afrekenen met gewoonten en vastgeroeste patronen die jou niet verder helpen en wil jij je doel(en) behalen? Dan is het leefstijltraject iets voor jou.

Tijdens het traject word je gecoacht om jouw doel(en) te behalen. De waarom-vraag achter de ingeslopen gewoonten wordt achterhaald en je krijgt diverse tools aangereikt om hier stap voor stap anders mee om te leren gaan zodat “gewoon” een nieuwe gewoonte wordt. De aanzet tot verandering van gedrag beslaat minimaal een periode van 6 maanden en vraagt om inzet en discipline. Je moet er echt iets voor willen doen en bereid zijn om eerlijk naar jezelf te kijken.

Het leefstijltraject is een waardevolle investering in jezelf.

Wil je meer weten over de mogelijkheden? Vraag geheel vrijblijvend een informatief gesprek aan met onze leefstijlcoach, Linda. Linda maakt graag tijd voor jou vrij in haar agenda.  Aan de balie kunt u een terugbelverzoek invullen!

Image