Personal training

Personal Training Senioren Fitness 55+

U bent nooit te oud om uw lichaam gezond en in conditie te houden. Als we ouder worden heeft het lichaam steeds meer behoefte aan onderhoud.

Met Personal Training wordt u persoonlijk begeleid door een trainer, zodat u altijd verantwoord bezig bent. Ook houden de Personal Trainers rekening met eventuele medische klachten; wij zijn ervoor om een gepast trainingsprogramma voor u op te stellen en hiermee de actuele kwalen of beperkingen te verbeteren.

De lessen zetten wij uit onder Begeleid Sporten Trajecten. Dat betekent dat jij met kleine groepjes aan het werk wordt gezet door een Personal Trainer obv Fitvak A begeleiding (algmene begeleiding). Helaas wordt dit in de meeste gyms niet meer nagestreeft. Daar gaat het alleen om de kwantiteit ipv de kwaliteit. Wij bieden bij deze vorm de juiste kwaliteit voor jou en jou gezondheid.

Het is zo belangrijk als u ouder wordt bezig te blijven; zo kunt u zo lang mogelijk zelfstandig blijven functioneren. Ook zult u merken dat de dagelijkse activiteiten zoals boodschapje doen, trap lopen en hondje uitlaten een stuk makkelijker blijven gaan, dan dat u niet meer zult trainen. Tenslotte houdt u uw spieren soepel en uw lichaam flexibeler.