Tarieven

Abonnementen

Personal Budget Gym biedt 3 verschillende abonnementen aan en onderverdeeld in meerdere optie's:

DUO-ABONNEMENT:

Het is onder andere mogelijk om een Personal Training in duo-vorm te doen. Ook motiveert dat de clienten vaak nog meer. Als u openstaat voor duo-behandeling krijgt u een voordeligere abonnement. Wij matchen voor u een ander lid, dus u kunt zich zowel alleen als samen in duo aanmelden. Dit scheelt u dus enorm in de kosten!

SINGLE-ABONNEMENT: 

Ondanks dat duo's motiverender kunnen zijn, kan het ook zijn dat u het prettiger vindt te kiezen voor een 1 op 1 behandeling. Alle aandacht voor u alleen. Hiervoor geldt een ander tarief. Er kan ook heel specifiek gewerkt worden op alleen uw wensen.

SMALL GROUP ABONNEMENT: 

De laatste en voordeligste optie is Personal Training in klein groepsverband. Dit is niet voor een ieder weggelegd, maar zeker bent u wel dat u ook hierbij volledig en goed begeleid wordt door een van onze Personal Trainers. Maximaal 6 leden kunnen zich aanmelden per training voor dit traject. Dit bieden we aan door middel van een onbeperkt abonnement Personal Training. Let op: onbeperkt is maximaal 3x per week, omdat we tussen de sessies ook een rustdag moeten incalculeren!

 Binnen Single-behandeling & Duo-behandeling zijn er 3 mogelijkheden:

  • Basic          1x per week
  • Premium    2x per week
  • Exclusive   3x per week 

Basic.

U start 1x per week met een 45 min work out. Dit lijkt kort, maar omdat wij speciale trainingsprogramma’s neerzetten, kunnen we u goede en effectieve work outs garanderen. U zult versteld staan van de intensiteit en het resultaat. Bovendien is het hip om korte sessies tussen, voor of na het werk te doen gezien hedendaagse drukte. Daarnaast wil iedereen zo weinig mogelijk tijd investeren en zoveel mogelijk resultaat boeken. Dit abonnement wordt voornamelijk afgenomen, indien u elders ook nog fitnesst of een andere sport erbij beoefent. Vooraf kunt u GRATIS warming up doen op de cardio van een kwartier en na de training nog eens 15-30 minuten nabewegen. (60-90min training) U betaalt slechts voor de tijd met de trainer. De cardio is SERVICE van ons!

Premium.

Indien u al enige training of sport gedaan heeft of gelijk een goede consequente start wilt maken, start gelijk met 2x per week a 45 min work out. Gezien de intensiteit kunnen we u verzekeren dat u met een voldaan gevoel naar huis gaat. Belangrijk is wel dat er minimaal 1 dag rust zit tussen de trainingen. Vooraf kunt u GRATIS warming up doen op de cardio van een kwartier en na de training nog eens 15-30 minuten nabewegen. (60-90min training) U betaalt slechts voor de tijd met de trainer. De cardio is SERVICE van ons!

Exclusive.

Indien u voldoende tijd heeft en grote stappen wilt maken trainen we 3x per week a 45 min . Belangrijk is wel dat er minimaal 1 dag rust zit tussen de trainingen. Dit abonnement is voor de sporter, die serieuze intenties heeft in zich zelf te investeren en echte vooruitgangen wilt boeken. Vooraf kunt u GRATIS warming up doen op de cardio van een kwartier en na de training nog eens 15-30 minuten nabewegen. (60-90min training) U betaalt slechts voor de tijd met de trainer. De cardio is SERVICE van ons!

Onbeperkt.

Wij bieden Personal Training Small Group aan in onbeperkte vorm. Als u het best wordt gemotiveerd in klein groepsverband, een echte teamsporter bent en het voordeligst Personal Training wilt afnemen bij ons, kies dan voor deze optie. Samen met een groepje van maximaal 6 leden gaat u met uw eigen Personal Trainer aan de slag. Als u de intentie heeft 2x per week of meer te komen sporten met een van onze Personal Trainers, heeft u uw  investering er al uit! U kunt onbeperkt afnemen van maandag t/m zondag binnen een vaste lesrooster. Let wel op u voldoende rust neemt voor herstel binnen uw weekprogramma!! Overleg dit met uw trainer! Onbeperkt is daarom maximaal 3x per week, zodat u altijd een rustdag tussen uw trainingen heeft staan!

Vooraf kunt u GRATIS warming up doen op de cardio van een kwartier en na de training nog eens 15-30 minuten nabewegen. (60-90min training) U betaalt slechts voor de tijd met de trainer. De cardio is SERVICE van ons!

# Wij adviseren onze clienten 2 - 3x per week gebruik te gaan maken van onze dienst als zij grote vooruitgangen willen boeken. Allerbeste is 3x verdeeld over de hele week!

# Naast je PT Single/Duo boeking kan je ook ter aanvulling 1-2 x per week zelfstandig en begeleid met een schema aanvullend je programma afwerken. Zo kunt u volledig binnen onze club sporten en heeft u geen externe gym nodig uw overige trainingen uit te werken. Wij helpen u met het uitwerken van u weekprogramma door middel van trainingsschema's.

Hier zijn geen extra kosten aan verbonden; dit verwerken we kosteloos in uw PT Pakket! Vraag naar de mogelijkheden!