Trainingen & Diensten

Fitness(thuis)Inrichtingen & apparatuur

Personal Budget Gym verzorgt totale inrichtingen voor hoofdzakelijk de particuliere markt en daarnaast ook zakelijk. Of het nu om kleinere ruimtes gaat of om grotere ruimtes, wij nemen elke aanvraag serieus! Wij leveren zowel nieuw als goed gereviseerde tweedehands fitnessapparatuur met garantie en onderhoudsmogelijkheden.

Ook geven wij advies over welke apparaten u zou moeten aanschaffen om uw doelstellingen te kunnen halen aan huis. Daarnaast indien gewenst kunnen wij voor u een personal trainer inzetten voor bepaalde tijd, om u wegwijs te maken hoe u uw aangeschafte apparatuur moet gebruiken en welke trainingsmogelijkheden er zijn. Zo start u gelijk goed en op de juiste wijze en leert u hoe u uw aangeschafte apparatuur moet gebruiken!

Een trainingsruimte bouwen aan huis? Personal Budget Gym kan u ondersteunen in het realiseren van de aanbouw  van sport & fitnessruimtes. Wij kunnen u adviseren en met u meedenken! Voor meer informatie, neem contact met ons op of vraag direct een offerte aan!