Diensten

Fysiotherapie & Medical Fitness

Wij werken nauw samen met 3 fysiotherapeuten in onze regio. Afhankelijk van de klachten kunnen wij jou adviseren welke fysiotherapeut het beste aansluit op jou klachten, zodat er snel en kundig hulp geboden kan worden. Acuraad werkt zowel intern op onze binnenlocatie als extern in eigen praktijk. Vele klachten dienen met Fysiotherapie & Medical Fitness te worden verholpen. 

Corpus Activum is ook een partner van PBG en die werken met een eigen praktijk om medische oefeningen uit te werken. Afhankelijk van jou klachten matchen we jou met 1 van onze fysiotherapeuten. 

Fysius is onze ruggespecialist. Indien er specifieke rugklachten zijn, kan je door ons doorverwezen worden naar deze fysiotherapeut.

Nazorg (Medical Fitrness) 

De fysiotherapeut zal met ons overleggen wat jij tijdelijk wel en niet mag doen of juist specifiek wel moet doen. Wij helpen jou met het uitwerken van jou fysio advies. Naast de reguliere training, helpen we jou ook met de nazorg van de fysiobehandeling. Klik op onderstaande logo's voor meer specifieke informatie per fysiotherapeut.

 

ImageImageImage