Wat houden de trainingen in?

Hoofdzakelijk zijn het cardiovasculaire en spier verstevigende/opbouwende trainingen. De instap en tarieven zijn laagdrempelig, zeker op het gebied van personal training. Hierdoor krijgen meer mensen de kans personal training te ondergaan.

Daarnaast bieden wij trainingen aan die minder tijd in beslag nemen, maar wel met hogere intensiteit, waardoor u toch in minder tijd meer callorieen zal burnen in tegenstelling tot wanneer u zelf zou gaan fitnessen in een algemene fitnessruimte. Onze trainingen worden gegeven op basis van HIIT, Cross, Fitness, BBB, Fitboks & Kickboksen of een combinatie hiervan. Hiervoor is een goede personal trainer nodig, die u hier doorheen trekt en u bijstaat waar nodig!

Wie wil dit nu niet? Onze trainingen bestaan uit 45 min work outs. Zo kunt u makkelijk voor, tijdens of na uw werk of tijdens schooltijd van uw kids met minimale reeele tijdsbesteding met ons de juiste resultaten bereiken. Bedoeling is wel dat u vooraf de training 15 min cardio doet en na de training 15 min, zodat u in totaal 75 minuten goed gesport heeft.

De trainingen dienen ter verbetering van de conditie, verlies van overgewicht, figuurcorrectie, ontstressen, obesitas, medische klachten, stoom afblazen(frustratie & agressie), ADHD en natuurlijk just4fun!

Door middel van deze trainingen komt u op kort termijn in goede shape, geeft u meer zelfvertrouwen en is bovendien erg belangrijk voor het gezond houden van uw lichaam.

Wilt u gaan voor SPIEROPBOUW? Dan kunnen wij u ook helpen. Wij zijn ook gespecialiseerd in spieropbouwende hardcore trainingen in combinatie met de juiste voeding en supplementen!

NU OOK WEDSTRIJDTRAINING EN BEGELEIDING IN EXTERNE GYM DOOR ERVAREN WEDSTRIJDTRAINER!!!