Wedding Work Out

U heeft de perfecte jurk gevonden voor de perfecte dag. Het enige wat u nog nodig hebt is het ‘perfecte lichaam'. Personal Budget Gym heeft speciaal voor de bruid (en bridemaids) de Wedding Workout samengesteld. Een fitnessprogramma waarmee u de juiste transformatie ondergaat voor uw bruiloft.

Gaat u voor strapless, een lage rug of een aansluitende jurk? De Wedding Workout maakt een programma op maat, voor uw lichaam en uw jurk. De Wedding Workout zorgt voor een onvergetelijke entree op uw mooiste dag. Afhankelijk van uw tijd, motivatie en doelstelling adviseren wij om minimaal 3-6 maanden voor de trouwdatum met deze training te starten en om stress te voorkomen niet later dan drie maanden.

De Wedding Workout bestaat uit een trainingsprogramma en een voedingsprogramma. Een Personal Trainer zal u gaan begeleiden op weg naar uw mooiste dag! Meer weten over de Wedding Work-Out? Bel of mail indien u uiterst fit in uw wedding dress wilt verschijnen; uw familie, kennissen en vrienden zullen versteld staan deze dag!!

Image