Fitboks

Personal Training Fitboks is een speciaal ontwikkeld HIIT trainingssysteem met (kick)bokstraining achtergrond bestaande uit de combinatie circuittraining(kracht) & padstraining(conditie). Na een gedegen warming up wordt er in circuitvorm getraind(bosu, trx, steps, dumbles, springtouw, balancebal, kettlebelts etc).

Vervolgens wordt er een omschakeling gemaakt naar padstraining. Padstraining is een work out op materialen en niet op mensen. Hiervoor wordt onder andere gebruikt gemaakt van: bokszak, trapkussens, punchingpads & kickingpads. Er worden diverse combinaties van trappen, stoten voorgelegd, die dan door u zal worden uitgevoerd.

Tussen deze combinaties door krijgt u diverse kracht- en conditie-oefeningen(push ups, squats, buik, conditie). Deze afwisseling (interval) verhoogt de intensiteit zodanig, dat u met deze total body training heel veel calorieen burnt in zeer korte tijd!! Een ieder, met of zonder ervaring kan instappen. Zo lang je het leuk lijkt en kiest voor zeer actieve en resultaatgerichte work out , is dit een goede optie.

Je hoeft tijdens deze training met niemand te sparren of bang zijn voor een klap of stoot. De gehele training wordt gedaan met behulp van trainingsmaterialen waarop je keihard gaat werken. Dus als je klaar bent gewoon weer netjes en heel naar huis, maar wel met een ontzettend heerlijk gevoel dat u ook echt heeft getraind. Wilt u op een andere wijze dan de standaard training in de sportschool extra negatief gewicht verliezen of uw conditie trainen, kies dan voor deze nieuwe en hippe vorm van Personal Training.

Image